CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Selasa, 24 September 2013

Bounceeerrr....


Dari kemarin-kemarin waktu browsing keperluan baby, aq udah pengeeeenn banget beli baby things yang satu ini : BOUNCER….hehehehe…Hasil browsing-browsing n tanya-tanya ke temenku, antara perlu sama enggak sih beli bouncer…Setelah diskusi sama suami, kami memutuskan klo bouncer itu perlu…Yeeeyyy…bounceeerr…hehehehe…Mulai deh cari-cari bouncer yang bagus dan sesuai budget...Browsing-browsing di internet malah bikin makin mupeng sama bouncer…Aiihh…lucu-lucu banget bouncernya…Aq tergoda pada mereka yang unyu-unyu iniiii….cekidot gambar-gambarnya :





Fisher Price Rainforest bouncer
Fisher Price Luv u Zoo
Fisher Price Tree Party
Fisher Price Woodsie Friend
Carter's Cuddle Me-Musical Bouncer
Fisher Price Snuggabunny
Electric musical baby bouncer
Bouncer Pliko


Tuuuhhh kaaannn…Gimana?gimanaa???lucu-lucu bangeeettt kan?Aq pengeen banget beli salah satunya…Nahhh…ini beberapa bouncer incaranku :
1.    Bright Starts - Baby Teensy Turtle Bouncer
This adorable turtle bouncer combines extra comfort for baby and playtime fun all in one!
Features:
-          Removable head support pillow with extra soft fabric for baby's comfort
-          Soothing vibrations to calm baby
-          7 lullaby melodies
-          3 playtime toys: plush turtle, rattle with colorful beads, and spiral bead chaser
-          Toy bar removes with one hand for easy access to baby
-          Cradling seat design for baby's comfort
-          Adjustable 3 point Harness
-          Machine washable seat pad
-          Age/Height/Weight Requirements: Weight/Height: Up to 25 lbs (9 Kg)
-          Age: Birth & Up

Bright Star Teensy Turtle
2.  BOUNCHER BRIGHT STARTS-SUNNYSIDE SAFARI
Detail Product:
The gentle vibration an fun playtime toys are sure to keep baby entertained with the Bright Sunnyside Safari Bouncer! With a deep seat for extra support and room for your growing bub,
this bouncer has a 3 point safety harness and comes with a washable seat pad for hygiene
Features:
-          Deep seat design for extra support
-          Soothing vibration to calm baby
-          Toy bar removes with one hand for easy access
-          2 playtime toys
-          Adjustable 3 point harness
-          Seat pad is machine washable
-          Non-slip feet
-          Weight limit: 11kg

Bright Star Sunnyside Safari
3.    Fisher Price - Rocking Baby Bouncer  
Fisher Price Rocking Baby Bouncer. Two kinds of motion for baby to enjoy. Babies love to rock. And now then can do it for themselves! In this seat, baby's natural motion creates unique rocking as well as bouncing to soothe baby. For added enjoyment, 2 linkable toys attach at different points on the toy bar: up high, in focus for newborns, or down low within baby's reach for playing. When it's time to take baby out, the toy bar easily pivots out the ways!
Features:
-          2 toys link to any 6 different locations.
-          Calming vibrations soothe baby (from a separate control).
-          Sturdy frame provides stability.
-          Plays 4 playful songs; 4 soothing songs and sounds.
-          Unique rocking motion.
-          Volume control.
-          Toy bars pivots to customize the play
-          Use from birth until child is able to sit up unassited.
-          Maximum Weight: 11,3kg

Fisher Price Rockin Baby Bouncer
4.    FISHER PRICE NEWBORN TO TODDLER ROCKER LION
-          Grows with your child from newborn to toddler
-          Rocker turns into a stationary toddler chair
-          Features a removable toy arm
-          Chair reclines baby for play or sleep
-          Calming vibrations and gentle rocking motion soothe baby
-          Machine-washable pad
-          Folds easily for portability or storage
-          Requires 1 D alkaline battery (not included)
-          Recommended use: birth to 40 lbs

Fisher Price Newborn to toddler lion

5.    FISHER PRICE NEWBORN TO TODDLER ROCKER
-          Grows with your child from newborn to toddler
-          Rocker turns into a stationary toddler chair
-          Features a removable toy arm
-          Chair reclines baby for play or sleep
-          Calming vibrations and gentle rocking motion soothe baby
-          Machine-washable pad
-          Folds easily for portability or storage
-          Requires 1 D alkaline battery (not included)
-          Recommended use: birth to 40 lbs.

Fisher Price Newborn to toddler rocker
ada yang pink juga..ini juga buat newborn to toddler..
6.  BOUNCER BABYDOES - Infant to Toddler Rocker
Product Features :
-          Calming vibrations unit soothes baby
-          Three-point resraint holds baby securely in place
-          Fold-out kickstand for feeding or sleeping
-          Removable, washable seat pad
-          2 positions reclinable seats

Baby Does Infant to toddler

7.  BOUNCER COCOLATTE
Product Features :
-          Comfort Recline
-          Push toys
-          Calming vibration & IC Music.

Cocolate Auto bouncer


8.  NEW Bouncer Pliko Rocking Chair Hammock
Dilengkapi getar lembut dan music , dan bagian kaki kursi seperti kursi goyang sehingga bayi mudah tertidur saat diletakkan di sini. Ada toybar dengan mainan interaktif untuk aktivitasnya, bisa dilepas bila sedang tidur. Newborn berfungsi sebagai bouncer, untuk toddler sebagai kursi. Bagian sandaran bisa diatur 3 posisi
Fitur-fitur:
1.      Getaran dan music yang menenangkan bayi anda.
2.      Posisi sandaran yang bisa diubah sesuai dengan keinginan.
3.      Terdapat tiga buah mainan gantung dan tiang tempat gantungan mainan yang bisa dilepas pasang.
4.      Bisa dilipat dengan mudah.
5.      Bisa dirubah menjadi rocker/kursi goyang dengan mudah.
6.      Bisa dari newborn hingga anak umur 4 tahun (BB 28 kg)
7.      Warna yang ceria dan menarik.



9. ELFE BOUNCER
Ini dia bouncer best seller^^. Kenapa? Karena bisa dipake lamaaa. ini bisa dipake dr baby newborn - anak 40kg.
-      bisa 3 posisi (tidur, semi rebah dan tegak)
-      bisa jadi kursi goyang
-      ada 2 kecepatan
-      padnya bisa dicuci


Naahhh…itu beberapa bouncer yang menarik perhatianku…Sebenernya jenisnya banyaaaak banget sih…hehehehe…Masih bingung ni milih yang mana…Kata suamiku, kita pilih yang bisa buat newborn sampe toddler aja…biar bisa dipake lebih lama…Kan sayang juga sih kalo bouncernya Cuma kepake sebentar…Kalo bouncer yang bisa buat sampe toddler, pilihannya ya Fisher Price Newborn To Toddler Rocker Lion, Bouncer Babydoes Infant to Toddler Rocker, Pliko Rocking Chair Hammock sama Elfe Bouncer. Elfe bouncer katanya bisa buat anak sampe berat badan ±30kg…Wuuiihh..mantap yah??? Fisher Price juga menarik, tapi sayang harganya mahaalll…Hmmm…kayaknya aq pengen yang Pliko Rocking Chair Hammock aja deh…hehehehe…We’ll see..akhirnya pilih yang mana…hehehehehe…

2 komentar:

UCHIE mengatakan...

wiiiii...... lengkap nyah, punya ku yang no 6 Bouncer Baby Does (Infant to Toodleer) so far si lintang ngga begitu suka disitu, dia mah sukanya muter muter. Tapi pilih itu juga karena efek jangka panjang sih dan masih agak ramah di kantong :) :)

rini Si sulis mengatakan...

Berdoa aja ada yang ngadoin/ palakin aja om/tantenya buat beliin bouncer #ngarep.
Babyku dpt 2 bouncer dari kado,hihihi,, lumayan ga usah beli :p

Poskan Komentar